SEGURETAT I SALUT

Oferim serveis de consultoria preventiva per tot tipus d'empreses en tots els sectors d'activitat i en especial a les Empreses i Organismes Públics que intervenen en obres de construcció i manteniment.

Saber-ne més >>

CONTROL DOCUMENTAL

Disposem d'un servei administratiu de gestió documental per al control i permisos d'accés, amb l'objectiu de facilitar el compliment de les obligacions en matèria de Coordinació d'activitats empresarials. 

Saber-ne més >>

PROTECCIÓ CIVIL

Amb els nostres tècnics acreditats els oferim serveis de redacció de PAU's de Nivells A, B y C, Plans d'Emergències, assessorament per la redacció de PAM's i PEM's i li donem suports per la seva implantació.

Saber-ne més >>

FORMACIÓ

Les nostres activitats de formació abarquen serveis per satisfer una gran varietat de clients. Oferim serveis i solucions a empreses, particulars, entitats públiques, centres de formació y centres educatius.

Saber-ne més >>

ENGINYERIA

Donem suport i solucions a promotors i enginyeries per projectes i obres en la redacció, direcció, assistència tècnica, plans de qualitat i mediambient, prevenció de riscos i coordinació de seguretat i salut. 

Saber-ne més >>

L’AJUNTAMENT DE SABADELL ha confiat en e-SCENTIA  per a la realització dels treballs de Coordinació de seguretat i salut durant l’execució del projecte D'URBANITZACIÓ DELS ENTORNS DEL PARC EL NORD. PLAÇA NAVACERRADA A SABADELL.

Les actuacions realitzades han estat principalment la demolició del paviment i elements existents, per poder realitzar la renovació del clavegueram i col·lector de la plaça, , instal·lació de nou enllumenat i pavimentació amb lloses, així com l’enjardinament i mobiliari urbà.

 e-SCENTIA  ha contribuït en els treballs de coordinació de seguretat i salut verificant que l’empresa contractista portava a terme totes les accions necessàries per protegir els treballadors, així com als possibles vianants que poguessin ser afectats per les obres en les diferents actuacions realitzades en el perímetre de l’espai d’obra, dels diferents perills que podien derivar-se de les activitats desenvolupades, verificant la correcta protecció perimetral i senyalització, així com l’execució dels treballs, i el seguiment dels procediments descrits i aprovats al Pla de seguretat i salut de l’obra. Important en aquest cas el tancament de l’obra mantenint l’accés als habitatges en tot moment. El trànsit de vehicles es va tallar completament fins a la finalització dels treballs.

 

e-SCENTIA  Safety Culture