Amb  motiu de la celebració del sisè aniversari  de la creació d’e-SCENTIA, el passat dia 1 de juliol, la nostra empresa va realitzar una visita informativa a la Fundació Laboral de la Construcció. Prèvia explicació de les funcions i tasques desenvolupades per la FLC, per part del Sr. José Luis Mármol Ruiz, Responsable Seguretat i Salut, se’ns va donar la possibilitat de realitzar una visita per les instal·lacions i conèixer in situ l’estructura que utilitza aquesta entitat per tal de realitzar les formacions de prevenció de riscos laborals al sector construcció.

Abans de marxar també vam poder visitar l’aula d’epi’s, amb un interessant mostrari que va des dels guants, ulleres, casc, botes fins als equips de respiració per als treballs en espais confinats i que de ben segur ens ajudarà a aconsellar millor els nostres clients.

Per últim un agradable dinar de germanor en un restaurant local, i un brindis per aquest magnífic dia de celebració; que ha estat possible gràcies a la confiança depositada en nosaltres per part de tots els nostres clients, públics i privats.

Agraïm a la Fundació Laboral de la Construcció l’atenció vers la nostra empresa i a tots els nostres clients per la confiança en el nostre saber fer durant aquest 6 anys.