El cap de setmana més desitjat per tots, acostuma a ser el del 15 d’agost, caigui o no en dissabte (per allargar-lo) els uns per ser un descans pre-vacacional, altres per rememorar les vacances que acaben de finalitzar i els que estan en ple estiueig no necessiten ni saber en el dia que viuen. 

Aquest cap de setmana, 17 i 18 d’agost, per l’equip de Conservació i Manteniment de Rondes també és especial: últim dia de les campanyes d’aglomerat de l’estiu, la de major durada de tall amb major dificultat per l’espai i nombre de treballadors implicats.

La coordinació d’activitats és vital, les reunions prèvies durant els dos últims mesos amb tots els implicats fonamental, recordar les normes de convivència/preventives de les diferents activitats que impliquen vehicles i maquinària pesada coordinades amb canvis de torn és fonamental per a que les tasques surtin correctament.

La concentració és màxima per part de tots els implicats.

En aquesta campanya volem agrair a totes les nostres famílies ( Hem estat més de 100!) que ens hagin permès gaudir un cop més del nostre treball, així com millorar la mobilitat, la confortabilitat i la seguretat de les Rondes.

  e-SCENTIA Safety Culture