El novembre passat a e-SCENTIA vam signar un acord de mecenatge amb del Club Ciclista del Rat Penat.

La motivació per la mobilitat sostenible i segura així com la nostra Safety Culture vers als nostres treballadors i clients van ser la nostra principal motivació per a e-SCENTIA.

Des de les administracions públiques es promouen campanyes com el Pla Moves II o les subvencions en espècies mitjançant la cessió temporal de bicicletes a empreses de l’àmbit metropolità, de l’AMB. Iniciatives tracten d’incentivar el canvi d’hàbits de la mobilitat tant per anar i tornar als nostres llocs de treball com “in mision”.

A e-SCENTIA, des del 2016 disposem d’un Pla de Desplaçament d’Empresa (PDE) i comptem  amb una bici plegable, des de l’estiu del 2018 d’una bici elèctrica i anem avançant en aquest terreny, amb nous reptes anuals.

Aquest 2020 volem premiar als treballadors que s’impliquen en aquestes iniciatives, és per això que en data de 24 d’agost i fins el 1 de desembre, obrim un concurs on volem premiar al treballador de la nostra empresa i el d’un dels nostres clients (l avostra empresa ha de ser client d’e-SCENTIA al menys haver contractat 1 servei en els darrers 24 mesos) amb una

JAQUETA TÈRMICA MIXTA HARD DAY BRAVE A / BOLS-3002 PATRÓ BY TAC-TIC del nostre Club Ciclista Patrocinat:

 

La persona guanyadora haurà de demostrar  que és la persona que més Kilòmetres ha fet en bicicleta en els desplaçaments “in itinere” o “in mision”.

Com ho podeu fer?

  1. Registreu-vos a l’aplicació STRAVA si és que no esteu registrats: https://www.strava.com/login
  2. Aneu a Club i seleccioneu: CC RATPENAT i us feu seguidors.
  3. A continuació, pengeu cada dia:

Repte e-SCENTIA + el recorregut + les fotos i doneu d’alta el tram com desplaçament per anar a treballar

  1. Nosaltres farem el recompte final

El nostre premi:

JAQUETA TÈRMICA MIXTA HARD DAY BRAVE A / BOLS-3002 PATRÓ BY TAC-TIC - Anatòmic amb màniga de tall clàssic i elegant que s'adapta perfectament a la posició del ciclista.

COLL - Coll anatòmic per evitar la penetració de vent i la humitat.

TEIXITS - Teixit elàstic amb membrana i tractament DWR (DURABLE WATER repelent). Assegura una gran protecció davant les inclemències de el temps mentre els laterals de lycra tèrmica afavoreixen la transpirabilitat de el cos.

CREMALLERA - Metàl·lica IKK de gran resistència i amb tirador d'anella per a facilitar l'accionament amb guants.

ÚS - Condicions fredes o molt fredes.