L'any 2020 vam decidir esponsoritzar a un dels Club Ciclistes més dinàmics del Baix Llobregat, El Club Ciclista Rat Penat.

Aquest Club es va fundar al 2005 i compta amb més de 200 associats que participen en diferents equips: MTB, Road, Ciclocross; a diferents nivells i fins i tot a nivell de competicions.

Durant el 2020 les proves de tot tipus d'esports van ser suspeses en la seva gran majoria, recordem Tòquio 2020, traslladada al proper mes de juliol, en el ciclisme va ser exactament igual, però una de les grans virtuts de l'esport és l'esperit de superació i la força de l'equip, valors interioritzats pels associats del CC Rat Penat, que els ha mantingut units i aficionats a les dues rodes durant totes les fases de la pandèmia, animant-se els uns als altres i buscant noves metes i reptes i sabent que tard o d'hora es tornaria a la gaudir de manera plena del gran esport del ciclisme.

La seva tenacitat i compromís ja s'estan veient recompensats, la setmana passada el soci Juan Avilés, va quedar en segona posició a la Prova de Carretera dins de la categoria Màster 50 que es va celebrar a Bellcaire d'Empordà. Aquesta setmana a la Scott Maraton Cup que s'ha celebrat a Sant Joan de Mediona, Anna Martínez Alonso ha quedat a la tercera posició de la categoria Elit MTB.

Aquest any 2021 el Club ens ha permès continuar amb ells, estem molt contents i orgullosos de pedalar al seu costat, compartir els seus valors i mirar el futur amb esperit esportiu, per tot això, els donem les gràcies.