L’empresa e-SCENTIA fidel a la seva política de responsabilitat social corporativa ha realitzat una donació de 1.640€ a la Marató de TV3.

L’any passat el consell d’administració va decidir que anualment i seguint els criteris de responsabilitat social corporativa que regeixen l’empresa es dedicaria part de la facturació a objectius socials del seu àmbit més immediat . És per això que cada final d’any e-SCENTIA destinarà un percentatge dels seus beneficis a dur a terme aportacions a entitats d’interès social. 

En la primera acció d’aquesta índole, e-SCENTIA s’ha decantat per la Fundació de la Marató de TV3 que en la seva 23a edició anava destinada a l’estudi de les malalties del Cor. Els fons recaptats es faran arribar a la recerca científica sobre les malalties del cor, i es dedicaran especialment en la investigació cardiològica que revertirà en millores en la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta patologia.

Així doncs e-SCENTIA es suma a la gran quantitat de persones, associacions, empreses i entitats que un any més han aportat el seu granet de sorra en la recerca de la millora de la nostra societat.